Laukkuvaras yritti pahoinpidellä naisen- toisin kävi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ryöstön uhriksi joutuminen voi olla järkyttävä kokemus, joka saa ihmisen pois tolaltaan. Moni silti yrittää parhaansa mukaan puolustaa itseään tilanteessa. Eräs japanilainen nainen meni äärimmäisyyksiin, kun hän puri ryöstäjänsä sormen irti.

59-vuotias nainen reagoi raivokkaasti, kun varas yritti viedä kadulla hänen laukkunsa. Nainen oli menossa kotiinsa käytyään Sapporon kaupungilla, kun ryöstäjä yllätti hänet. Sinnikäs nainen ei luovuttanut laukkuaan suosiolla, vaan taisteli vastaan.

Hän ajoi pyörällä varkaan perään ja pysäytti tämän pakenemisen. Nainen sieppasi varastetun laukkunsa takaisin. Tavaran takaisin saaminen ei riittänyt naiselle, vaan hän puri samalla ryöstäjän pikkurillin poikki.

– Uhri sai laukkunsa takaisin kahakassa. Ryöstäjä menetti yhden sormensa, ennen kuin pakeni pyörällä tapahtumapaikalta, kertoi paikallisen poliisin edustaja AFP-uutistoimistolle.