Mark Wahlberg alushoususillaan parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa kuten Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.

Mark Wahlberg tunnetaan myös Entourage-hittisarjan tuottajana. Nyt 40-vuotias näyttelijäkomistus kuvattiin Pain and Gain –elokuvansa kuvauksissa. Perheenisä on treenannut vartalonsa huippukuntoon elokuvaansa varten, mutta hän ei tainnut tietää, että hotellihuoneen parvekkeen lasista näkyy läpi.Marky Mark -nimellä 1990-luvulla esiintynyt komistus nähtiin aikoinaan myös Calvin Klein -vaatemerkin alusvaatemallina. Kyseisiä mainoksia tähditti Wahlbergin lisäksi myös yläosaton huippumalli Kate Moss. Näyttelijä onkin kertonut, että mainoksien takia hänen miehinen varustuksensa saa yhä tänäkin päivänä erittäin paljon kiinnostusta osakseen.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.