Miley Cyrus vietti vauhdikasta iltapäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Viime viikolla 19-vuotias teinitähti päätyi otsikoihin eläinrakkautensa merkeissä.

Miley Cyrus on nimittäin hankkinut itselleen koiranpennun, joka löydettiin hylättynä pahvilaatikosta Walmart-kauppakeskuksen edustalta. Nyt hän on ehtinyt suunnata viettämään vauhdikasta iltapäivää yhdessä ystäviensä kanssa.

Disney-kaunottaren uutisoitiin aiemmin tänä vuonna ostaneen poikaystävälleen Liam Hemsworthille Ziggy-nimisen koiranpennun. Mileyn mukaan suloinen koiranpentu oli löytökoira. Teinitähti on pyytänyt jo useasti fanejaan ottamaan yhteyttä häneen, jos heitä kiinnostaa adoptoida löytökoira Los Angelesista.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausien aikana anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.