Teinitytöllä nolo tanssikavaljeeri koulun tanssiaisissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieberin innokkaimmat ihailijat ovat pyytäneet idoliaan useasti muun muuassa nettivideoiden välityksellä tanssikavaljeerikseen koulun päätöstanssiaisiin. Poplaulaja ei ole kuitenkaan pystynyt toteuttamaan faniensa unelmia kiireisen aikataulun vuoksi.

Nyt eräs teinityttö on vienyt koulunsa päätöstanssiaisiin Justin Bieber -pahvinuken, jotta hän voisi viettää ikimuistoiset tanssiaiset idolinsa kainalossa. Kristen Schubert oli pyytänyt teinitähteä kavaljeerikseen useaan otteeseen, mutta kanadalaisen laulajan levy-yhtiö ei vastannut tytön pyyntöihin.

Kuva: JustinBieberZone.com

Teinityttö ei kuitenkaan halunnut mennä päätöstanssiaisiin ilman Justin Bieberin läsnäoloa. Niinpä hän otti mukaansa poplaulajaa muistuttavan pahvinuken ja poseerasi sen kanssa muun muuassa yhteiskuvassa. Teinitytön mukaan hän vietti ikimuistoiset tanssiaiset Justin Bieber -pahvinuken kanssa Grand Valley -lukiossa Coloradossa.

– Hän oli ehdottomasti parhain deitti tanssiaisiin! Minä jopa tanssin hänen kanssaan! Kaikkien mielestä oli mahtavaa, että otin hänet mukaani, Kristen Schubert kertoi News7-televisiokanavalle.