Oppilaat järkyttyivät – karhu juoksi koulun käytävillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla kerrotaan usein erilaisia tarinoita ihmisen ja luonnon kohtaamisista. Joskus kohtaamiset päättyvät traagisesti, mutta myös hauskoja tapauksia tulee julki. Nyt eräs karhu on aiheuttanut kauhua Yhdysvaltojen New Jerseyssä.

Ogdensburg-alakoulun oppilaat nimittäin kokivat järkytyksen, kun he näkivät karhun juoksevan koulunsa käytävillä. Eläinkunnan asukki tunkeutui viime viikolla kouluun lasioven lävitse ja päätyi juoksentelemaan käytäville. Koulun talonmies Early Hornyak huomasi myös karhun, ja päätti lähteä jahtaamaan sitä.

– En pelkää karhuja, koska niitä näkyy täällä niin usein. Aloin jahtaamaan sitä käytävällä, talonmies kertoi CBS-kanavalle.

Talonmies onnistui johdattelemaan karhun erääseen luokkahuoneeseen, jossa naisopettaja oli pitämässä oppituntia. Talonmies pyysi kaikkia poistumaan huoneesta ja hän lukitsi karhun luokkahuoneeseen. Viranomaiset poistivat karhun koulun tiloista ikkunan kautta. Alakoulun työntekijöiden mukaan luontoon palautettu karhu oli palannut myöhemmin samana iltana koulun pihapiiriin.