Ritan timmit pakarat villitsivät homoklubin – katso kuumat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Tummaääninen laulajatar on taustaltaan Kosovon albaani.

Rita Ora tekee parhaillaan debyyttialbumiaan, josta tähti on jo julkaissut singlen How We Do (Party). Nyt kurvikas kaunotar on nähty lontoolaisella homoklubilla, jossa Ora villitsi yleisönsä paitsi seksikkäällä esiintymisellään, myös kainostelemattomalla pukeutumisellaan. Naisen timmit pakarat tulivat kiitettävästi esille tiukoissa minishortseissa. Katso kuvat tästä.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis.