Vältä näitä aiheita ensitreffeillä! Pilaavat tunnelman silmänräpäyksessä

Lifestyle · Neea Jokinen

Ensitreffit voivat mennä pahasti pieleen, jos hermostuneempi osapuoli päästelee suustaan sammakoita keskustelun aikana. Treffit voivat myös osoittautua kiusallisiksi, jos juteltavaa ei löydy. Nyt Mademan-sivuston listannut puheenaiheita, joita kannattaa vältellä ensitreffien aikana.

Entisistä seurustelusuhteista ja niiden päättymisestä puhuminen voi pilata koko illan. Ensitreffeillä moiset puheet kannattaa unohtaa suosiolla, jos haluaa antaa itsestään kiinnostavan kuvan. Ensitreffeillä ei myöskään kannata puhua siitä, kuinka paljon esimerkiksi vihaa työpaikkaansa.

Treffi-illan lannistajana voi toimia kertomukset omista sairaskokemuksista. Sairauksista puhuminen voi nimittäin luoda tapaamisen ylle negatiivisen pilven. Perheongelmista puhuminen voi taas luoda kiusallisen olotilan vastakkaiselle osapuolelle treffi-illan aikana. Treffikumppanille ei kannata myöskään kertoa esimerkiksi tappeluista tai käsirysyistä, joihin on joskus ajautunut.