Zac Efron ilman paitaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Nyt 24-vuotias Zac Efron on julkaissut verkossa faniensa nähtäväksi videon, jossa nähdään, kuinka hän hyppää benjihypyn. San Gabrielin vuoristolla viikonloppua viettänyt näyttelijä nähdään videolla muun muuassa ilman paitaa. Hurjapäinen Zac innostui tekemään toisen benjihypyn heti ensimmäisen perään.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.