Beyoncen estoton asu paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan.

Nyt Beyonce kuvattu osallistumassa monien muiden julkkisten tavoin Pradan järjestämään 2012 Metropolitan Museum Gala -tilaisuuteen New Yorkissa. Hänen rohkea asunsa kiinnitti kuitenkin huomiota, sillä se paljasti poikkeuksellisen paljon laulajatähden pakaroita.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.