Will & Grace -tähdellä ennätysmäinen kaula-aukko – paljasta lähes napaan saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Debra Messing tuli suomalaisillekin taannoin tunnetuksi suositun Will & Grace -televisiosarjan tähtenä. Messing ei ole viime vuosina juuri julkisuudessa paistatellut, sillä hän on keskittynyt pääasiassa muihin puuhiin.

Nyt televisiotähti on kuvattu osallistumassa monien muiden julkkisten tavoin Pradan järjestämään 2012 Metropolitan Museum Gala -tilaisuuteen New Yorkissa. Hänen asunsa oli takuulla yksi illan katsotuimpia, sillä se oli varustettu ennätysmäisen syvällä kaula-aukolla, joka ylsi lähes napaan saakka.

43-vuotias amerikkalainen näyttelijätär Debra Messing tunnetaan parhaiten Will & Grace ja The Starter Wife -televisiosarjoista. Niiden lisäksi newyorkilainen tähti on ehtinyt tähdittää monia muitakin sarjoja ja esiintyä myös useissa elokuvissa. Hän on ollut urallaan kuusi kertaa Emmy-ehdokkaana ja kahdeksan kertaa Golden Globe -ehdokkaana. Nykyisin hän tekee Smash-sarjaa.