John Travoltan homoskandaali kasvaa – toinenkin syytös niskaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta joutui muutama vuosi sitten homohuhujen kohteeksi, kun näyttelijätär Carrie Fisher väitti haastattelussa miestähden olevan homoseksuaali. Äskettäin Travolta joutui ongelmiin, kun eräs mieshieroja väitti tähden tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä.

Hieroja nosti syytteen tähteä kohtaan, vaikka Travolta itse on kieltänyt väitteet ahdistelusta perättöminä. Nyt kohu on paisunut, kun toinenkin mieshieroja on astunut julkisuuteen syytösten kanssa. Hieroja väittää, että Travolta pyysi pakaroihin keskittynyttä hierontaa ja yritti saada hierojaa koskemaan anukseensa.

Hierojan väitteiden mukaan tähti myös paljasti hänelle erektionsa ja yritti pakottaa hierojan kättä koskemaan jäykistynyttä penistään. Travolta halusi vatsahierontaa, muttei suostunut peittämään penistään lakanalla. Tähti vielä hierojan mukaan masturboi hierontapöydällä hoitosession lopuksi, uutisoi Stupid Celebrity Gossip -sivusto.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.