Kelly Bensimonin uikkarit pettivät – nänni paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti olemalla mukana Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmassa. Pari vuotta sitten pahoinpitelystä pidätetty kaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Nyt Kelly Bensimon kuvattiin uiskentelemassa Miamin rantavedessä mustassa uima-asussa. Naisen uintihetki päättyi kuitenkin nolosti, kun hänen nänninsä pulpahti näkyviin uikkareiden suojista. Realitytähti huomasi pian mokansa, ja peitti rintansa käsillään. Paparazzit ehtivät kuitenkin ikuistaa nännivilautuksen kameroille. Katso kuvat tästä.

Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.