Kimin huikea 400 000 euron ökymersu käänsi katseita

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman rikkaimpien julkkistähtien hitaasti, mutta varmasti nouseva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan ja muhkeasta takapuolestaan. Nykyään realitykaunotar nauttii julkisuuden valokeilasta räppärimiehensä Kanye Westin kanssa.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian kuvattiin poikaystävänsä huikean 500.000 dollarin, eli noin 400.000 euron arvoisen Mercedez SLR McLaren -luksusauton ratissa. Kuntosalille kiiruhtanut realitykaunotar käänsi katseita hopealla menopelillään, jonka hän parkkeerasi Barry’s Bootcamp -kuntosalin edustalle. Katso kuvat tästä. Neitokaisen omasta autotallista löytyy muun muuassa Range Rover, Bentley ja Ferrari.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.