One Direction -tähti paljasti: ”Pukeuduin aiemmin naisten vaatteisiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.

Suositun poikabändin jäsenten tyylejä tarkkaillaan mediassa jatkuvasti ja aiemmin kiinnostusta on herättänyt muun muassa Harry Stylesin omintakeinen hiustyyli. Nyt bändin komistus Liam Payne on antanut erikoista tietoa pukeutumiseensa liittyen. Miehen nuoruuteen nimittäin liittyi kokemuksia ristiinpukeutumisesta.

– Pukeuduin aiemmin naisten vaatteisiin. Nuorempana siskoni pukivat päälleni naisten vaatteita, koska he halusivat vaikuttaa vaatetyyliini. Pidin jaloissani korkokenkiäkin, Liam Payne kertoi The Sun -lehdelle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.