Lost-tähti ajoi kännissä – poliisi nappasi rysän päältä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui taannoin negatiivisiin uutisotsikoihin pahoinpideltyään naisen erään baarin ulkopuolella. Sittemmin televisiotähti vapautui pahoinpitelysyytteistä.

Nyt 45-vuotias näyttelijä on joutunut jälleen tekemisiin poliisien kanssa, kun hänet pidätettiin viikonloppuna rattijuopumuksesta. Matthew Fox oli matkalla ravintolaan, kun poliisit pysäyttivät epäilyttävästi autoa ajaneen Lost-tähden tämän kotikonnuillaan Oregonissa.

Poliisit pidättivät näyttelijän ja kuljettivat hänet poliisilaitokselle. TMZ-sivuston mukaan aamuyöllä tapahtuneen pidätyksen yksityiskohdat ovat vielä epäselviä, mutta lähteiden mukaan Matthew Fox oli juonut ennen ajoreissuaan. Näyttelijä vapautettiin pian tapahtuneen jälkeen.

Matthew Fox joutui taannoin seksiskandaalin keskiöön, kun eräs strippari väitti näyttelijän pettäneen vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Televisiotähti kiisti väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehdessä. Näyttelijä on ollut naimisissa Margherita Ronchin kanssa jo 20 vuoden ajan, ja pariskunnalla on kaksi lasta.