Miehen nimenmuutos ällistyttää: ”Se on mielestäni cool!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmiset keksivät nykyisin jos minkälaisia nimiä lapsilleen, jotka saattavat traumatisoitua vanhempiensa antamasta erikoisesta tai humoristisesta nimestä. Jotkut taas haluavat muuttaa nimensä vanhempana, koska he pitävät omaa nimeään esimerkiksi tylsänä.

Nyt eräs amerikkalainen mies on muuttanut nimensä kaikkien aikojen tunnetuimmaksi dinosaurukseksi. 23-vuotiaan Tyler Goldin uusi nimi on nimittäin Tyrannosaurus Rex. Nebraskassa asuva mies pyysi nimenmuutokseen luvan tuomari Alan Glessiltä.

Tuomari oli kysynyt nuorukaiselta oikeuden istunnossa, haluaako tämä muuttaa nimensä paetakseen viranomaisilta. Nuoren miehen mukaan hän halusi nimenvaihdon, koska Tyrannosaurus Rex on hänen mielestään ”niin cool”. Nuorukainen työskentelee esiintyjänä, joten hänen mielestään dinosaurukseen viittaava nimi on helposti tunnistettava, York News Times -sivusto uutisoi.

Miehen erikoinen nimimuunnos ei ole ainoa laatuaan. Vuonna 2010 naistaiteilija Tracie Koziura muutti nimensä ”Kapinalliseksi Sudeksi”. Naisen mukaan hän halusi uuden nimen, koska hän rakasti susia. Taannoin eräs tyttö oli niin traumatisoitunut omasta nimestään, että hän vaihtoi sen laillisesti jo yhdeksänvuotiaana. Tytön nimi oli Talula Does the Hula From Hawaii.