Mies tappoi koiran kokoisen rotan – eläinaktivistit raivostuivat

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinten tappaminen voidaan nähdä kyseenalaisena asiana, olipa syy teolle mikä hyvänsä. Rotat nähdään yleensä niin sanottuna roskaeläimenä, joka kuljettaa mukanaan tauteja. Kerroimme äskettäin kuinka Koillis-Englannissa saatiin surmattua pienen koiran kokoinen jättiläisrotta, jota nostettaessa lapiokin hajosi.

Tapaus on nyt suututtanut eläinaktivisteja. 67-vuotias Brian Watson sai kiinni jättikokoisen rotan omalta maatilaltaan ja tappoi eläimen lävistämällä sen puutikulla. Miehestä ja kuolleesta rotasta otettiin paikan päällä kuva, jonka Watsonin ystävä julkaisi verkossa. Kuvan nähdessään eläinaktivistit raivostuivat Watsonin toiminnasta. Eläkeläinen on nyt saanut viestejä aktivisteilta, joissa nämä uhkaavat tappaa eläimiä rääkkäävän isoisän.

Kuva: YouTube

– Olen saanut useita puhelinsoittoja ja kirjeitä, joissa minua kutsutaan murhaajaksi. Jotkut sanovat, että olisi parempi jos olisin itse kuollut eläimen sijaan. Osa ihmisistä väittää, että kyseessä oli rämemajava eikä rotta, kertoo Brian Watson Daily Mail -lehdelle.

Mies kertoo, ettei ole koskaan elämässään nähnyt niin isoa rottaa. Hän aprikoi, että yksi syy eläimen koolle saattoi olla se, että rotta oli raskaana ja odotti poikuetta. Alunperin mies oli jättänyt eläimen ruumiin luontoon, mutta kävi lopulta sanan levitessä polttamassa sen.