Roikkuvat kivekset auton takapuskurissa olivat poliisille liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Autoja ja muita menopelejä koristellaan muun muuassa hauskoilla tarroilla, jotka liimataan kiinni esimerkiksi takalasiin. Myös roikkuvia koristeita voi nähdä auton taustapeilissä tai vaikkapa vetokoukussa. Nyt eräs amerikkalainen mies on joutunut poistamaan härskin autokoristeensa poliisin vaatimuksesta.

Etelä-Carolinan Spartanburgin poliisi oli partioimassa tieliikenteessä, kun hän huomasi erään miehen lava-auton takapuskurissa roikkuvan esineen. Poliisin mukaan pesäpallon kokoinen esine muistutti hyvin paljon miehen kiveksiä. Roikkuvia kiveksiä ihmetellyt poliisi pysäytti autoilijan ja vaati tätä poistamaan epäsoveliaan kiveskoristeen.

Joe Cervantez-Rodriquez -niminen mies poisti poliisin määräyksen jälkeen aitoja kiveksiä muistuttavan autokoristeensa. Poliisi tutki pysäytyksen aikana miehen tietoja ja sai selville, ettei autoilijalla ollut ajokorttia. Mies pidätettiin ja hän vietti yön putkassa. Poliisi myös kirjasi miehelle varoituksen sopimattomasta kiveskoristeesta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.