Scarlett Johansson muodokkaana gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi äskettäin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Nyt 27-vuotias näyttelijätär kuvattu osallistumassa monien muiden julkkisten tavoin Pradan järjestämään 2012 Metropolitan Museum Gala -tilaisuuteen New Yorkissa. Kaunottaren asun yläosa näytti kuitenkin jäänen hieman pieneksi, sillä hänen rintavarustuksensa pursui asusta.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.