Seksisymboli paljasti: ”Pitkät kynnet tekivät virtsaamisesta vaikeaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp matkustaa nykyisin yksityiskoneilla nikotiininhimonsa takia. Tähti ei käytä julkisia lentoyhtiöitä, koska matkustajakoneissa ei saa polttaa tupakkaa. Yksityisyyttään varjeleva näyttelijä ei myöskään pidä ihmisten uteliaista katseista.

Nyt huippusuosittu näyttelijä on kertonut paljastuksia uuden Dark Shadows -elokuvansa tiimoilta. Tähti joutui vampyyriroolinsa vuoksi kärsimään myös epämukavuuksia, jotka vaikuttivat miehen vessassa käyntiin. Depp ei nimittäin kyennyt rooliasuunsa kuuluvien vampyyrikynsien takia käymään edes wc-pöntöllä ilman apua.

– Pitkät kynteni tekivät virtsaamisesta vaikeaa. Tarvitsin apua vessassakin käymiseen. Siihen tottuminen kesti ehdottomasti vähän aikaa, kertoo Johnny Depp The Ellen DeGeneres -televisio-ohjelmassa.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.