Teinipopparin intiimi kuva julki? Suutelee toista tyttöä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Selena Gomez on seurustellut jo pidemmän aikaa poplaulaja Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, mutta viime aikoina he ovat kuherrelleet avoimesti julkisilla paikoilla. Teinijulkut ovat muun muuassa julkaisseet verkossa pusukuviaan.

Nyt 19-vuotias Selena Gomez on joutunut kuvakohun keskiöön. Verkossa nimittäin levisi maanantaina kuva, jossa Selenan näköinen nuori neitokainen nähdään suutelemassa toista tyttöä. Nettikuvassa brunette suutelee vaaleahiuksista tyttöä huulille. Poptähden edustaja on kiistänyt kuvan aitouden, Gossip Cop -sivusto uutisoi. Onko kuvassa sinun mielestäsi Selena?

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.