Vanhemmat sitoivat neljä lasta konepeltiin – näky järkytti tieliikenteessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat keksivät joskus lapsilleen hauskoja ja viihdyttäviä leikkejä, jotka saattavat tuntua lapsista päätähuimaavilta. Nyt eräiden pienten lasten vanhempien keksimä vaarallinen tempaus järkyttää Yhdysvaltojen Indianassa.

Aaron Stefanski ja hänen ystävänsä Jessica Clark nimittäin ajoivat liikenteessä autolla, jonka konepeltiin he olivat sitoneet neljä lasta. Kolme 4 – 6 -vuotiasta lasta oli 29-vuotiaan miehen jälkikasvua ja yksi seitsemänvuotias tyttö oli naisen biologinen lapsi. Viranomaiset saivat tietää aikuisten tempauksesta, kun eräs ohikulkija ilmoitti vaarallisesta näystä poliisille.

Poliisi sai pian hälytyksen jälkeen kiinni autoa ajaneen perheenisän, joka puhalsi alkometriin yli kaksi kertaa rattijuopumusrajan. Poliisien mukaan mies kertoi sitoneensa lapset konepeltiin keltaisella nauhalla, koska hän uskoi heidän pitävän siitä. Poliisi löysi tutkimusten aikana miehen autosta tyttölapsen pinkin repun, jonka sisällä oli täysinäisiä olutpulloja. The Smoking Gun -sivuston mukaan miestä syytetään nyt muun muuassa rattijuopumuksesta ja lasten vaarantamisesta.