Nina Dobrev sekoitti Conan O’Brienin pasmat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on bulgarialaiskanadalainen näyttelijäkaunotar. Mallinakin työskennellyt Nina seurustelee kollegansa Lost-tähti Ian Somerhalderin kanssa, mutta ei ole juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Kuva: YouTube, Conan

Tällä kertaa brunette on vieraillut Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, ja vierailu olikin ikimuistoinen. Ainakin Conanille. Dobrev suostui nimittäin esittelemään hänelle jooga-taitojaan ja käytti suosikkijuontajaa ”apunaan” suorituksessa. Conanin reaktio on näkemisen arvoinen.

Kuva: YouTube, Conan

22-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.