Ensitreffeillä yllättävän näyttävä käänne – noloa vai romanttista?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensitreffit voivat osoittautua kiusallisiksi, jos juteltavaa ei löydy. Treffi-ilta voi myös mennä pahasti pieleen, jos hermostuneempi osapuoli esimerkiksi käyttäytyy huonosti. Nyt erään nuoren parin ensitreffit saivat nolon käänteen baseball-ottelussa.

Nuori mies ja nainen olivat katsomassa Arizonassa Diamondbacksin ja St. Louis Cardinals välistä baseball-ottelua. Toisen joukkueen murskavoiton jälkeen katsomo alkoi tyhjenemään, mutta nuoripari pysytteli penkeillään.

Kuva: The Score

Ottelua taltioineet kuvaajat huomasivat parin ja näkivät miehen pitelevän käsissään suurta kylttiä. Kyltissä mies julisti olevansa ensitreffeillä vieressään istuvan neitokaisen kanssa. Televisiokuvaajat kysyivät naiselta, suostuuko tämä miehen tempauksen jälkeen toisillekin treffeille. Valokuvissa tirskuva nainen vastasi myöntävästi.

Kuva: The Score