Karhu varasti olutta ja hengaili baarin edustalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla kerrotaan usein erilaisia tarinoita ihmisen ja luonnon kohtaamisista. Joskus kohtaamiset päättyvät traagisesti, mutta myös hauskoja ja erikoisia tapauksia tulee julki. Nyt Floridan Debaryn asukkaat ovat saaneet todistaa varsin erikoisen näyn.

136 kiloa painava karhu nimittäin varasti erään miehen talon kuistilta olutta ja juoksi sen jälkeen Harry Snapper Tiki -rantabaarin edustalle. Miehen mukaan valtava peto käveli hänen ovensa eteen, rikkoi kuistilla olleen olutlaatikon ja joi tölkkien sisältämää mallasjuomaa.

Silminnäkijöiden mukaan mustakarhu vaelsi olutvarkauden jälkeen ranta-alueen talojen lähettyvillä ja päätyi muun muuassa venelaiturille. Sandy Harvey -niminen nainen kertoi järkyttyneensä muiden asiakkaiden kanssa, kun olutta siemaillut mustakarhu tallusteli rantabaarin edustalla. Asukkaiden mukaan karhu on bongattu kyseisellä alueella useaan otteeseen, FOX 35 -televisiokanava uutisoi.

Black bear steals beer, cruises bar in DeBary: MyFoxDC.com