Pippa jää jo toiseksi: Kate Middleton seksikäs kuin supermalli – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian tuorein kuninkaallinen Catherine ”Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Cambridgen herttuattaren arvonimen saanut kaunotar on sittemmin ihastuttanut brittikansaa muun muuassa käymällä itse ostoksilla tavallisessa supermarketissa.

Kuninkaallisissa häissä Katen sisko Pippa Middleton säväytti, mutta sittemmin huomio on suuntautunut pääasiassa Kateen. Nyt hänet on kuvattu saapumassa miehensä Williamin kanssa illalliselle Mayfair-hotelliin. Roland Mouretin suunnittelema upea valkoinen tyköistuva iltapuku ja Jimmy Choon korkokengät tekivät hänelle oikeutta, ja kuvien perusteella Katella olisi ulkoiset edellytykset vaikka supermallin uralle.

Viime kesänä Vogue-lehti halusi Kate Middletonin poseeraamaan kanteensa, mutta se ei onnistunut. Kuningatar Elizabeth nimittäin kielsi poseerauksen. Kate Middletonin kerrottiin kieltäytyneen huikeasta tarjouksesta, koska hän ei halua pitää itseään muoti-ikonina.

Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa Middleton nousi samantien supertähdeksi. Hänen kurvikas vartalonsa sai aikaan heti ensivilauksen jälkeen valtavan kommenttiaallon, joka kaatoi hetkeksi muun muuassa suositun Twitter-palvelun ensimmäistä kertaa.