Kokonainen silta varastettiin – kukaan ei huomannut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin maailmalla kerrotaan mitä uskomattomimpia varkauskertomuksia. Huippuvarkaat pystyvät viemään hyvin vaikeissakin paikoissa olevia saaliita. Nyt eräät metallivarkaat ovat ylittäneet itsensä varastamalla kokonaisen kymmentonnisen sillan paikaltaan.

Tsekkiläiset varkaat iskivät Slavkovin kaupungin siltaan, joka oli käyttämättömän rautatien yllä oleva kävelysilta. Varkaat olivat naamioituneet työmiehiksi ja kertoivat virallisille tahoille, että heidät oli palkattu tuhoamaan silta. Silta oli miljoonien arvoinen.

– Varkaat väittivät tulleensa tuhoamaan sillan, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi pyöräilyreitti. Vasta heidän poistuttuaan ymmärsimme todella mitä oli tapahtunut. Uuden sillan rakentaminen tulee maksamaan meille miljoonia, kertoi rautateiden puhemies Pavel Halla Telegraph-lehdelle.