Koulutyttö erotettiin koulusta hiusvärin vuoksi – Rihanna suivaantui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jopa strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Eilen sairaalaan kiidätetty 24-vuotias laulaja on nyt kommentoinut julkisesti erään brittiläisen faninsa kokemaa kohtelua. 15-vuotias tyttö nimittäin erotettiin koulustaan, kun hän värjäsi hiuksensa punaiseksi. Huippuluokan oppilas Terri Bancroft kopioi Rihannan taannoin pitämän räiskyvänpunaisen hiustyylin.

Tytön tyyli ei miellyttänyt koulun johtoa, joka sanoi teinille, että tämä saa palata kouluun takaisin vasta muutettuaan hiustyylinsä luonnollisemmaksi. Teinin yllätykseksi hän sai julkkispuolustajan, kun itse hänen esikuvansa Rihanna puolusti häntä julkisesti. Laulaja kirjoitti kannustavia kommentteja Bancroftille Twitter-blogissaan.

– Olet minun sankarini, Terri Bancroft! Hiustesi väri ei muuta sitä, mitä olet. Olet huippuluokan oppilas, kirjoittaa Rihanna Twitter-viestissään teinille.

Rihanna nähdään tällä hetkellä Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.