Kristen Stewart pettyi Katy Perryyn: ”Hän vei kaiken huomion”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvien naistähti Kristen Stewart joutui taannoin sairaalahoitoon Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa kuvauksissa tapahtuneen loukkaantumisen takia. Näyttelijättären uutisoitiin myös lyöneen rystysensä verille ja mustelmille kyseisen elokuvan taistelukohtauksissa.

Nyt 22-vuotias näyttelijätär kertoi loukkaantuneensa ystävälleen Katy Perrylle, koska poptähti keräsi kaiken huomion Coachella-festivaaleilla. Kristen Stewart kertoo tietävänsä Perryn julkisuushakuisuuden, mutta tällä kertaa sen tulokset yllättivät hänet. Tähdet menivät lavan eteen katsomaan Tupac-keikkaa ja yleisö hullaantui nähdessään Perryn.

– Yhtäkkiä ihmettelin, mitä Katy oikein tekee. Hän vei kaiken huomion. Kävelin hänen takaansa väkijoukon läpi. Ihmiset reagoivat häneen samantien ja se näytti samalta kuin Mooses olisi jakanut meren kahtia, kertoi Kristen Stewart Jimmy Kimmelin juontamassa keskusteluohjelmassa.

Kristen Stewartin uutisoitiin äskettäin passittaneen poikaystävänsä Robert Pattinsonin laihdutuskuurille. Näyttelijätär ei nimittäin pidä siitä, että hänen poikaystävänsä on lihonut kuvaustaon aikana viisi kiloa. Twilight-elokuvassa Edward-vampyyriä näyttelevän tähden on kerrottu lihoneen muun muuassa roskaruokaa sisältävän ruokavalionsa takia.