Lapsen pehmoleluista löytyi luoteja ja aseen osia – päästettiin silti lennolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lentokenttien turvatarkastussa saadaan aika ajoin kiinni huumeiden tai muiden kiellettyjen aineiden salakuljettajia. Nyt Yhdysvaltojen Rhode Islandin lentokentän turvatarkastajien uutisoitiin löytäneen erään neljävuotiaan pojan pehmolelujen sisältä luoteja ja aseen osia.

Pikkupoika oli asettanut kolme pehmoleluaan läpivalaisulaitteeseen. Turvatarkastajat huomasivat epäilyttäviä osia pehmolelujen sisällä ja he päättivät repiä auki muun muuassa pojan Mikki Hiiri -lelun. Turvatarkastajat löysivät pehmolelujen pumpulitäytteen seasta käsiaseen osia ja luoteja.

Pojan isä kertoi poliisille, ettei hän ollut tietoinen pehmolelujen sisällöstä. FBI:n viranomaiset tutkivat isän ja pojan tavarat sekä löydetyt aseen osat. Tutkimusten jälkeen aseen osat ja luodit takavarikoitiin, ja isä ja poika päästettiin lennolle. Viranomaisten mukaan pojan pehmoleluista löytyneistä osista olisi voinut koota toimivan aseen, The Daily Mail -sivusto uutisoi.