”Hittielokuvasta” tuli ennätysfloppi – alle kolme katsojaa per näytös!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus yrittää parhaillaan tehdä uraa myös näyttelijänä, mutta tällä viikolla ura on saanut valtavan kolhun. Hänen LOL-elokuvansa on nimittäin osoittautunut ennätysmäiseksi flopiksi.

19-vuotiaan julkkisneitokaisen lisäksi LOL-elokuvassa nähdään Ashley Greene ja Demi Moore. Tutut nimet eivät ole kuitenkaan vetäneet kansaa elokuviin, sillä ensimmäisenä viikonloppunaan se tuotti vain 46.500 dollaria. Samaan aikaan Avengers tuotti 207 miljoonaa dollaria, eli jokaisessa elokuvateatterissa enemmän kuin LOL yhteensä koko maassa.

Tänään tulleiden tilastojen mukaan etukäteen hitiksi veikattu LOL-elokuva käynnistyi Yhdysvalloissa 105 elokuvateatterissa, eli keskimäärin yksi teatteri tuotti vaivaiset 440 dollaria. Yhdentoista dollarin leffalipun mukaan elokuvan näki keskimäärin 40 katsojaa yhdessä teatterissa ja 15 näytöksellä jaettuna yhden näytöksen keskimääräinen katsojamäärä alle kolme katsojaa.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausien aikana anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.