Mitä ihmettä Lindsay Lohanin kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Nyt hän on ihmetyttänyt paisuneella ulkonäöllään.

Lindsay Lohan kuvattiin eilen A&E Networkin järjestämässä 2012 Upfrint -tapahtumassa. Julkkisjuhlien punaisella matolla Lohan ihmetytti sekä kuvaajia että silminnäkijöitä, sillä hänen kasvonsa olivat muuttuneet huomattavasti aikaisemmasta. Syyksi epäillään Botoxin yletöntä käyttöä, joka ei ole tosin tehnyt julkkiksesta ainakaan kauniimpaa.

Äskettäin Lohanin kerrottiin palanneen takaisin yhteen entisen tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Pariskunta seurusteli taannoin kahden vuoden ajan, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2009. Lesbopari kuvattiin kuitenkin viime viikolla juhlimassa New Yorkissa Le Baron -yökerhossa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa vuoksi.