Rihanna juhli itsensä sairaalakuntoon – kiidätettiin suoraan tiputukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna tunnetaan vauhdikkaana juhlijana, joka ei bilepäälle satuttuaan sylje lasiin. Taannoin hänen tosin epäiltiin käyttäneen huumeita, kun siihen viittaavia kuvia päätyi neitokaisen omaan mikroblogiin.

Nyt 24-vuotias laulaja on kiidätetty sairaalaan. Rihanna vahvisti tiedot eilen itse julkaisemalla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hänen kädessään on tiputusletku. Supertähti joutui hoitoon New Yorkissa parin päivän juhlimisen jälkeen suoraan julkkisgaalasta.

Rihanna nähdään pian Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.