Rihanna paljasti pakaroitaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen ei saa mielestään tarpeeksi toimintaa makuuhuoneessa, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jopa strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Eilen sairaalaan kiidätetty 24-vuotias laulaja on poseerannut maailman tunnetuimman muotikuvaajan Terry Richardsonin studiolla. Tuttuun tapaan Terry sai tämänkin tähden innostumaan paikkojensa paljastelemisesta, mutta tällä kertaa Rihanna tyytyi esittelemään pakaroitaan ja kourimaan jalkoväliään.

Rihanna nähdään pian Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.