Sankarikoira pelasti emäntänsä junaraiteilta – jäi itse junan alle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on uutisoitu viime aikoina rohkeista lemmikkikoirista, jotka ovat pelastaneet omistajansa kuolemaa uhaten. Nyt eräs kahdeksanvuotias Lilly-pitbull on saanut sankarikoiran maineen, kun hän pelasti loukkaantuneen emäntänsä varmalta kuolemalta.

Christine Spain oli ollut kävelemässä Lilly-koiransa kanssa, kun hän yhtäkkiä pyörtyi junaraiteiden päälle. Hänen neuvokas koiransa ei kuitenkaan jäänyt paikoilleen, vaan alkoi raahaamaan emäntäänsä pois junakiskoilta. Koira sai pelastettua naisen, mutta joutui itse junan töytäisemäksi.

Veturinkuljettaja oli nähnyt jo kaukaa naisen ja koiran junaraiteilla, mutta juna ei ehtinyt pysähtyä ennen törmäystä. Juna nimittäin törmäsi pitbulliin, jonka lantio murtui useasta kohdasta. Loukkaantumisenkin jälkeen koira ei poistunut emäntänsä rinnalta, vaan seisoi naisen vierellä ensihoitajien saapumiseen saakka. Boston Channel -kanavan mukaan koiran vakavia vammoja hoidetaan parhaillaan.