Taru sormusten herrasta -tähti pidätettiin – ahdisteli ex-vaimoaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijä Sean Bean joutui viime vuonna puukotetuksi Lontoossa sijaitsevan pubin edustalla. Tapaus sai alkunsa, kun eräs mies alkoi haukkumaan näyttelijän mallityttöystävää. Sean Bean ei suostunut mennä sairaalaan tapahtuneen jälkeen, vaikka hän sai puukoniskun käteensä.

Nyt 53-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin joutuneen pidätetyksi entisen vaimonsa Georgina Sutcliffen ahdistelusta epäiltynä. Suosikkinäyttelijän kerrotaan soittaneen entiselle vaimolleen loukkaavia puheluita ja lähettäneen tälle uhkaavia tekstiviestejä. Poliisit pidättivät miehen Lontoossa ja hänet kuljetettiin poliisilaitokselle. Sean Baum vapautettiin kuitenkin pian tapauksen jälkeen.

– Hänet pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä. Tapauksesta tehdään jatkotutkimuksia, Scotland Yard -poliisilaitoksen edustaja kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

Sean Bean tunnetaan Taru sormusten herrasta -roolinsa lisäksi elokuvistaan Näkymätön Vihollinen, The Island, Kansallisaarre ja Troija. Näyttelijä nähtiin tänä vuonna Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa kuninkaan roolissa. Hän erosi vuonna 2010 neljännestä vaimostaan Georgina Sutcliffenista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Neljästä epäonnistuneesta liitosta miehelle on kuitenkin siunaantunut yhteensä kolme lasta.