Suomalaisten rockkuvaajien valokuvanäyttely Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Live N’ Loud – Rock valokuvina -niminen näyttely kerää nyt seitsemän suomalaisen rock-kuvaajan teokset

yhteisnäyttelyyn Gloriaan. Valokuvat on taltioitu ympäri Suomea useamman vuoden ajalta. Kuvissa esiintyy niin pieniä kuin suuria kotimaisia ja ulkomaisia artisteja, kulisseinaan pienet klubit tai suuret festarilavat.

Jussi Eerola, Henri Käck, Kenneth Lehtinen, Markus Lehto, Aku-Axel Muukka, Mikko Pylkkö ja Petri Vilén tuovat kukin omalla vahvalla tyylillään esiin rock-keikkojen monet tunnelmat. Valokuvaajat ovat tehneet töitä kotimaisten ja kansainvälisten musiikkilehtien sekä bändien ja levy-yhtiöiden käyttöön. Yhteistä kaikille kuvaajille on halu taltioida musiikkia kuviksi elävimmillään.

Live N’ Loud -näyttelyn avajaisia juhlitaan 16. toukokuuta kello 21.00 alkaen. Avajaisten jälkeen Glorian lavalle nousevat Entwine ja Iconcrash.