70-vuotias on yhä neitsyt – mutta ei enää kauan: ”Nyt on SEN aika!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni varjelee koskemattomuuttaan avioliittoon asti, sillä joidenkin mielestä seksiä harrastetaan vasta suhteen virallistamisen jälkeen. Nyt eräs britannialainen vanhus on avautunut julkisuudessa pitkästä ja seksittömästä elämästään.

70-vuotias Pam Shaw nimittäin kertoi, ettei hän ole menettänyt neitsyyttään. Cabaret-laulajana työskentelevän vanhuksen mukaan hän on halunnut säästää itseään avioliittoa varten, eikä hän ole löytänyt vielä sitä oikeaa. Vanhuksen mukaan hän on kuitenkin nyt valmis muhinoimaan lakanoiden välissä.

– Nyt on sen aika. Olen valmis harrastamaan seksiä miehen kanssa. Kukaan ei ole koskaan liian vanha mihinkään. Mielestäni olen melkoinen pakkaus, Pam Shaw kertoi The Sun -lehdelle.

The Sexational Pam -taiteilijanimellä esiintyvä vanhus paljasti, että hän on kuitenkin suudellut miehiä elämänsä aikana. Pitkän uran tehnyt energinen vanhus kertoi kiireisen työelämän vaikeuttaneen sen oikean miehen metsästystä. Vanhus kertoikin etsivänsä nyt pitkää, tummaa ja komeaa miljonäärimiestä rinnalleen. Pamin mukaan hän näyttää nuorekkaalta, joten ihmiset eivät ole uskoa hänen oikeaa ikäänsä.