Adele menetti tajuntansa iltapuvussa – nolo syy selvisi pian

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään “hieman liian lihava”. Lausunnosta aiheutui kohu, jonka jälkeen laulajatar ilmoitti aloittaneensa dieetin.

Nyt 24-vuotias Adele kertoi kokeneensa karmaisevan muotipainajaisen ennen Grammy-gaalaa. Laulajattaren mukaan hänen piti pukeutua erääseen mekkoon juhlia varten, mutta hän joutui vaihtamaan asuaan vain muutamaa päivää ennen palkintogaalaa. Neitokainen nimittäin pyörtyi ensimmäinen mekko yllään.

– Minulle teetettiin hieno puku Grammy-juhlaa varten, mutta pyörryin se päälläni. Korsetti oli liian tiukka. Jouduin siis vaihtamaan asuani viime hetkellä, Adele kertoi NBC-televisiokanavalle.

Adele aloitti aiemmin tänä vuonna Atkinsin dieetin ja tuoreimpien kuvien perusteella laulajatar onkin hoikistunut jo useita kiloja. Samalla hän lopetti tupakanpolton ja aloitti terveellisemmän elämän. Laulajatar käy muun muuassa koiransa kanssa lenkkeilemässä ja harjoittelemassa pilatesta.

Soul-laulaja Adele teki helmikuussa näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden albumi. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain.