Courtney Stodden leipoi rintaliivisillään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchinson ja 17-vuotias Courtney Stoddenin astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa, ja erityisesti Courtney on saanut kuvillaan runsaasti palstatilaa.

Nyt Courtney Stodden on noussut jälleen uutisotsikoihin rohkealla asuvalinnallaan. Verkossa on nimittäin julkaistu neitokaisesta kuvia, joissa hänet nähdään leipomassa keittiössä pelkissä rintaliiveissä. Rohkeissa kuvissa nähdään myös teinivaimon Krista-äiti, joka auttaa tytärtään leivontapuuhissa. Katso kuvat tästä.

51-vuotias Doug Hutchinson ja silloin 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Sittemmin heidän haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa aiheutti järkytystä, sillä teinivaimo esitteli “pornoilmeitään”. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.