Jouni Hynynen: ”Viinaa juodaan ja naisissa juostaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotiteollisuus-yhtyeestä tutun Jouni Hynysen uusi kesäpokkari Karjalainen ruletti on ilmestynyt. Hynynen kertoo tilityksessään millaista on pyörittää perheellisen alkoholisti-urheilija-muusikko-kirjailija-seksisymbolin arkea.

– Karjalainen ruletti on alkanut. Eli viinaa juodaan ja naisissa juostaan, kunnes maksa räjähtää tai luoti tai joku tauti napsahtaa kohdalle. Tämä peli ei voi päättyä hyvin. Koskaan.

Kosteiden päiväkirjamerkintöjen lomassa Hynynen jakaa kolumneja ja juomareseptejä. Kokonaisuus huipentuu kymmenportaiseen alkoholinkäytön oppaaseen.

Jouni Hynynen on Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo ja kirjailija. Like on aiemmin julkaissut häneltä kolumnikokoelman Rakkaudella, Hynynen, runokokoelman Mies katoaa ja keikkapäiväkirjapokkarin Kesämies. Mikko Karmilan kanssa hän on tehnyt myös levytyssessioraportin Ukonhauta – Kenelle banjot soivat.