Koulukiusaaminen särkee Kardashianin sydämen: ”Tämän on pakko loppua!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -ohjelmasta tuttu Khloe Kardashian on noussut kotimaassaan suosituksi julkkiskasvoksi muun muuassa huumorintajunsa ja avoimuutensa ansiosta. Koripalloilija Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva neitokainen on puhunut viime aikoina julkisuudessa paino-ongelmistaan.

Nyt 27-vuotias Khloe Kardashian on purkanut vihaansa koulukiusaamisesta Twitter-blogissaan. Realitytähden mukaan hänen sydämensä särkyy, kun hän kuulee tarinoita koulukiusatuista nuorista, jotka ovat päätyneet hautaan oman käden kautta. Kaunottaren mukaan kiusaaminen tekee hänen olonsa sairaaksi.

– Olen niin raivostunut, kun kuulen uutisia nuorista ja jopa lapsista, jotka tekevät itsemurhan koulukiusaamisen takia. Se tekee minut sairaaksi. Kuka on seuraava? Tämän on pakko loppua! Khloe Kardashian kirjoitti Twitter-blogissaan.

Paino-ongelmista kärsivä realitytähti on paljastunut joutuneensa itse koulukiusatuksi teinivuosinaan. Khloen mukaan on järkyttävää huomata, että joku ihminen pystyy tuhoamaan toisen elämän loukkaavilla kommenteilla.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.