Poliisikin hämmentyi: Mies ajeli alastomana yksipyöräisellä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein kohtaamaan alastomia ihmisiä, jotka esimerkiksi vilauttelevat intiimialueitaan julkisella paikalla tai paljastavat itsensä ihmisten edessä. Nyt eräs aataminpuvussa pyöräillyt mies pidätettiin Yhdysvaltojen Texasissa.

45-vuotias Joseph Farley nimittäin ajeli alastomana yksipyöräisellä Kemahin kaupungissa. Silmälasipäinen mies oli riisunut vaatteensa venesataman läheisellä sillalla ja lähtenyt polkemaan ilkosillaan yksipyöräisellään. Alastomasta näystä hämmentyneet ohikulkijat ilmoittivat miehen toimista poliisille.

Mies kertoi poliiseille nauttivansa yksipyöräilystä alastomana. Paikalle saapunut poliisi pidätti Joseph Farley, joka ei vastustellut kiinniottoaan. Verkossa julkaistiin video, jossa nähdään, kuinka alaston mies yrittää polkea yksipyöräisellään sillalla.