Naiset paljastavat: Näin mies voi iskeä naisen kuntosalilta

Lifestyle · Neea Jokinen

Kuntosali on oiva paikka uusien tuttavuuksien luomiseen, ja moni onkin voinut löytää elämänkumppaninsa hikitreeniensä aikana. Nyt Mademan-sivusto on julkaissut naisten paljastamia vinkkejä, joiden avulla mies voi onnistua naisen iskemisessä kuntosalilla.

Sivuston mukaan mies voi flirttailla juoksumatolla treenaavalle naiselle joko machoilevasti, kiinnostuneesti, vitsailevasti tai avuttomasti. Jos mies haluaa antaa itsestään machon kuvan, niin hänen kannattaa sanoa vierellä juoksevalle naiselle korneja iskulauseita. Naiseen voi toimia nimittäin muun muuassa ”Onko täällä kuuma vai onko se vain sinä?” -iskulause.

Kiinnostuneen lähtökohdan flirttailulle valitseva mies kysyy vierellään juoksevalta naiselta muun muuassa tämän harjoitusrutiinien yksityiskohtia. Naisen mielenkiinto voi nimittäin herätä, jos hän huomaa miehen olevan aidosti kiinnostunut esimerkiksi naisen juoksutekniikasta.

Vitsikkyys saattaa purra juoksumatolla juokseviin naisiin. Mies voikin aloittaa keskustelun naisen kanssa kertomalla jonkun hauskan, lyhyen ja asiaankuuluvan vitsin. Avutonta flirttikategoriaa käyttävä kaksilahkeinen voi aloittaa naisen iskemisen sillä, että hän pyytää naiselta apua jonkin kuntoilulaitteen käytössä.