Sekava nainen pelikentälle kesken ottelun

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheilun seuraaminen saattaa herättää katsojissa mitä erilaisimpia reaktioita. Joskus urheiluottelut joudutaan keskeyttämään liian innokaiden fanien tempauksien takia. Nyt eräs naisfani keskeytti koripallo-ottelun Yhdysvalloissa.

Savannah McMillan-Christmas -niminen nainen nimittäin käveli Pepsi-areenan kentälle kesken korismatsin. Denver Nuggets -ja Los Angeles Lakers -joukkueiden välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi 20-vuotiaan naisen yllättävän kävelyretken takia.

Nainen oli huutanut kentällä Denver Nuggets -joukkueen pelaajan Kenyon Martinin nimeä. Sports Illustrated -lehden mukaan tungettelevasti nainen pidätettiin tapauksen jälkeen. Naisen isä kertoi järkyttyneensä, kun hän näki tyttärensä kävelen koriskentällä. Isän mukaan nainen oli todella innoissaan pelistä.

– Savannah oli todella innoissaan pelistä. Hänen tunteensa olivat hyvin voimakkaat, Chris-isä kertoi Yahoo-sivustolle.