Neuvokas viisivuotias poika pelasti äitinsä hengen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla uutisoidaan aika ajoin tapauksista, jossa esimerkiksi pieni lapsi on pelastanut vanhempansa hengen. Nyt eräs Yhdysvaltojen Cincinnatissa asuva pikkupoika on saanut sankarin maineen, kun hän pelasti äitinsä hengen.

Viisivuotias Jacen Applegate -niminen poika nimittäin pelasti diabeettiseen koomaan vajonneen äitinsä hengen soittamalla hätänumeroon. Poika oli mennyt eräänä aamuna herättämään äitiään, mutta äiti ei herännyt lapsen ravisteluista huolimatta.

Jacen-poika huolestui äidinsä tilasta ja soitti hätänumeroon. Lapsi kertoi hätäkeskuksen työntekijälle, ettei hänen äitinsä avaa silmiään. Paikalle hälytettiin poliisi, joka onnistui herättämään naisen. Pienen pojan äidin ei tarvinnut mennä edes sairaalaan, sillä hänen verensokerinsa saatiin nousemaan poliisin avulla.

– Olemme opettaneet lapsellemme hätänumeron ja kertoneet, että siihen tulee soittaa hätätilanteessa. Olen niin ylpeä pojastani. Ilman häntä, en istuisi nyt tässä, äiti kertoi Local 12 -televisiokanavalle.