Poptähti haluaa synnyttää televisiossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan, joiden lyriikoissa neitokainen kertoo muun muuassa seksistä. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi.

Nyt Nicki Minaj paljasti haastattelussa haaveilevansa perheenlisäyksestä. 29-vuotias räppäri nimittäin toivoo, että hänellä olisi lapsia viiden vuoden päästä. Samalla näyttävä tähti kertoi, että hän haluaisi synnyttää lapsensa televisiokameroiden edessä.

– Minulla on varmaan vauva viiden vuoden päästä. Mielestäni olisi kivaa synnyttää ohjelmassasi, Nicki Minaj kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Musiikillaan miljoonaomaisuuden kerännyt räppäri kertoi, ettei hän juurikaan ostele itselleen turhia tavaroita. Neitokainen haluaa nimittäin ostaa mieluummin muille lahjoja kuin itselleen turhuuksia. Tähti osti juuri parhaille ystävilleen tuliterät Range Rover -maasturit.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009. Räppärin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Your Love, Super Bass ja Starships. Nicki Minajin uusi albumi Pink Friday: Roman Reloaded julkaistiin Yhdysvalloissa huhtikuussa.