Tässä hän on: Playmate of the Year 2012 Jaclyn Swedberg

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maineikkaan Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kruunaa vuosittain jonkun lehdessään poseeranneen kaunottaren Vuoden Playmate -pupuksi. Tunnetuimpia Vuoden Playmate -titteliä kantavia neitokaisia ovat muun muuassa Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith ja Victoria Silvstedt.

Nyt Playboy-lehden vuoden kuumimmaksi on nimetty 21-vuotias Jaclyn Swedberg. Uhkea brunette piti puheen juhlatilaisuudessa ja kertoi muun muuassa olevansa onnellinen uudesta tittelistään. Vuoden Playmate -tilaisuus järjestettiin 86-vuotiaan Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa.

– Jaclyn hehkui onnea, kun hän piti puheen perheensä ja Hefnerin edessä, Playboy-lehden edustaja kertoi Us Weekly -sivustolle.

Kaliforniassa varttunut Jaclyn Swedberg valmistui Chino Hillsin lukiosta vuonna 2008. Hänet nimettiin viime vuonna huhtikuun Playmateksi. Hugh Hefnerin mukaan kaunotar edustaa naapurintyttöjä aidolla persoonallaan.