Supertähti tyrmistyi – äiti syyttää isää kaksinnaimisesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui taannoin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Kahden lapsen äiti selvisi rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä.

Nyt tähti on joutunut nolon perheskandaalin kouriin, kun tämän isää John Witherspoonia syytetään kaksinnaimisesta. Syytökset on esittänyt Reesen äiti Betty Witherspoon, joka yrittää estää miehensä uusinta avioliittoa toimimasta.

– Kukaan Tennesseessä elävä ihminen ei voi naida toista henkilöä ollessaan samalla naimisissa entisen vaimonsa kanssa. Rakastan miestäni, enkä halua erota. Hänen alkoholiongelmansa vei meidät erilleen vuonna 1996, mutta olemme olleet naimisissa 42 vuoden ajan, kertoo Betty Witherspoon People-lehdelle.

Reesen äiti epäilee uuden aviovaimon Tricianne Taylorin olevan haitaksi ex-miehelleen, jonka epäilee kärsivän dementiasta. Nainen haluaa myös kieltää uudelta vaimolta täysin Witherspoon-nimen käytön. Palkitulla Hollywood-tähdellä on tilanteessa kestämistä, sillä Betty esti turvamiesten avulla Taylorin pääsyn jopa Reesen häihin.

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on 13-vuotias Ava-tytär ja yhdeksänvuotias poika Deacon aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Reese paljasti äskettäin, että hän haluaisi lisää lapsia aviomiehensä kanssa.