Sofia Vergara on taas sinkku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja hänet on äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Nyt näyttelijättären uutisoitiin eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään Nick Loebista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunnan eron uskotaan johtuneen heidän jatkuvasta riitelystään. Lähteen mukaan pariskunta erosi viime viikolla.

– He ovat riidelleet jo pidemmän aikaa. Sofia ja Nick päättivät suhteensa viikko sitten, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.